Ознака: Аргументи

Вести

Андонов во „Аргументи“: Дополнителниот заменик министер рамноправно учествува во работата на министерството

Во законот за Влада, јасно стои дека дополнителниот заменик министер рамноправно учествува во работата на Министерството за внатрешни работи, изјави дополнителниот заменик министер за внатрешни работи, Оливер Андонов каде се […]

Вести

Трајковски: Наместо докази и аргументи, СЈО презентира политика

Градоначалникот потенцира дека иако ја добиле целата доказна документација, СЈО не објавило ниту еден доказ од она што го добило.Градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски денес беше во Основен […]