Ознака: Арсовска-Томовска

Вести

Арсовска-Томовска учесник на конференцијата „Применети интернет и информатички технологии“ во Битола

Министерот за информатичко општество и администрација Марта Арсовска Томовска учествуваше на Меѓународната конференција „Применети интернет и информатички технологии, во организација на Факултетот за информатички и комуникациски технологии (ФИКТ)-Битола.Во фокусот на […]