Ознака: артерии

Живот

КАЖЕТЕ ИМ ЗБОГУМ на затнатите артерии, високиот крвен притисок и лошиот холестерол

Ова е рецепт за напиток кој може да ги одзатне артериите и да го намали крвниот притисок и холестеролот.Поради нашиот начин на живот изложени сме на разни работи кои може […]