Ознака: артилериска стрелба

Вести

Почесна артилериска стрелба по повод Денот на независноста

По повод 8-ми Септември – Денот на независноста на Република Македонија, денеска во 18:30 часот од касарната „Илинден“ во Скопје, ќе се изврши почесна артилериска стрелба со испукување на 10 […]