Ознака: Архивите на Албанија

Вести

Посета на Генералната дирекција на Архивите на Албанија во Тирана од страна на д-р Филип Петровски

Посета на Генералната дирекција на Архивите на Албанија во Тирана од страна на д-р Филип Петровски, директор на Државниот архив на Република Македонија. Ве информираме дека на на 30 јуни […]