Ознака: Аушвиц

Љубов и секс

Ја спасил од Аушвиц и 71 година по ред го слави Денот на вљубените со неа

Едит Штајнер имала 20 години кога неа и останатите еврејски затвореници од Аушвиц ги ослободила единицата на командантот Џон Мекеј. 23-годишниот Џон подоцна ја забележал Едит на игранката која се одржала […]