Ознака: Ајварка

Вести

ЕУ како Северна Кореја: Го затвора пазарот за македонските земјоделци со новите прописи

Македонските земјоделци од следната година најверојатно нема да можат да ги садат познатите домати „јабучари“, пиперките „куртовска капија“, попозната како „ајварка“ или домашните сорти на пченица поради новите прописи на […]