Ознака: Ајда Филд

Сцена

Сопругата на Роби Вилијамс открила како тој го опишал нејзиното породување- и останал жив

Роби Вилијамс с еоженил со Ајда Филд во 2010 година, а парот тврди дека тајната на нивниот среќен брак е „чудната“ смисла за хумор која и двајцата ја делат.Актерката признала […]