Ознака: ајде македонија

Избор на уредникот

Најуспешна акција за чистење на Македонија

Ајде Македонија со поддршка на Швајцарската агенција за поддршка и развој (СДЦ) преку програмата „Цивика Мобилитас„ и компаниите Осигурување Македонија и Еконелектрон ја организираа најуспешната акција за чистење на Македонија […]