Ознака: Ајети

Црна хроника

Во престрелката на Рузвелтова имало замешано луѓе од УБК?

Се дознава дека сега загинатиот Ајети, десетина дена пред убиството, за време на референдумската кампања, ги искористил своите контакти со еден висок функционер на УБК, со кого се знаеле од настани […]