Ознака: ајлин вуоморс

Живот

Ќе ви смрзне крвта од морничавите злосторства на најбруталниот женски сериски убиец во историјата!

Кога ќе помислите на сериски убијци, одредени карактеристики веднаш паѓаат на ум: егоизам, манипулација, насилство и обично маж. Додека Ајлин Вуормос не била фатена. Таа несомнено е еден од најбруталните […]