Ознака: Ајнштајн

Живот

Тајниот рецепт на Ајнштајн за решавање на проблемите: Метод кој навистина функционира!

Дали сте забележале дека секогаш е полесно да се даде некому добар совет, отколку на самите себе? Една од причините за ова е и начинот на размислување и оддалеченоста од […]

Занимливости

Писмата на Ајнштајн продадени на аукција за повеќе од 200.000 долари

Писма што Алберт Ајнштајн ги пишувал за Господ, Израел и за физиката, се продадени за речиси 210.000 долари на аукција во Ерусалим, а најголема цена достигна она за создавањето на светот.Освен […]

Занимливости

Русокоса е, сака да се шминка и поинтелегентна е од Ајнштајн

Русокоса е, обожава шминка, сака да излегува, ужива во гледање реално шоу… Оваа девојка ги крши сите стереотипи за жените.  Имено 16 – годишната британка докажува дека не секогаш шегите […]