Ознака: Ајн Штајн

Занимливости

Загатката на Ајнштајн: Само 2% од луѓето можат да ја решат, ако сте меѓу нив – секоја чест!

Ова е загатката на Ајнштајн, а тој рекол дека само 2% од луѓето можат да ја решат. Обидете се. Прочитајте ја убаво, размислете и пробајте сами да го најдете одговорот. […]