Ознака: ајурведа

Занимливости

Еве зошто е важно да спиете на вашата лева страна!

Не секој знае дека позата што ја практикуваме додека спиеме е од суштинско значење за нашиот организам, а најмногу влијае врз варењето.Добро е познато дека во античките времиња, монасите практикувале […]