Ознака: Ајурведски метод

Нега и убавина

„Oil pulling“: Ајурведски метод за одржување на здравјето на забите

Ајурведската медицина досега препорача многу методи за грижа за сопственото здравје. Најважната вредност на Ајурведата е поврзана со поврзување со нас самите и одржување на хармонијата и рамнотежата со природниот […]