Ознака: Ајфон 11 Про

Технологија

Новиот Ајфон им прави проблеми на луѓето со оваа несекојдневна фобија

Додека едни се шегуваат со дизајнот на новите Ајфони, други помалку или повеќе реално се плашат Епл вчера ги претстави новите модели на Ајфон, меѓу кои и Ајфон 11 Про, […]