Ознака: ајфон 12

Технологија

Новиот ајфон 12 ќе има и едно „скриено копче“

Ајфон паметните телефони, обично имаат две копчиња отстрана – едно за контрола на звукот и едно за рестартирање. Новиот Аајфон има и трето, „скриено“ копче… Тајната е во новата верзија […]