Ознака: ајфон 8

Технологија

Ако овие гласини се точни, тогаш Ајфон 8 ќе изгледа неверојатно!

Иако Ајфон 7 скоро излезе во продажба, на интернет кружат гласини за тоа како ќе изгледа Ајфон 8. Ако овие приказни се точни, тогаш телефонот ќе биде навистина неверојатен.Експерти кои […]