Ознака: Ајша Муса

Живот

„МЕ СИЛУВАШЕ СЕКОЈА ВЕЧЕР, А ПОТОА ГО МОЛЕВ ДА МЕ ОЖЕНИ“: Таа има 15 години и е жртва на екстремист!

Десет месеци во шума минала млада девојка и кога успеала да побегне мислела дека ќе биде подобро. Меѓутоа, сепак не било сè како што се надевала дека ќе биде. 15-годишната […]