Ознака: ајштајн

Занимливости

Близнак или временски патник? Ајнштајн виден како вози такси

Овој анонимен њујоршки таксист преку ноќ стана светска ѕвезда бидејќи премногу потсетува на Алберт Ајнштајн, човекот кого го познаваме како најголемиот ум во историјата на човештвото. Фотографијата на таксистот како […]