Ознака: Ања

Сцена

Голема радост во семејството на Рада Манојловиќ – Таа славеше до зори

Познатата пејачка Рада Манојловиќ вчера имаше голем повод за славење, а радосната вест веднаш ја сподели со фановите. Имено таа стана тетка, откако нејзината снаа за брат се породи и […]