Ознака: а Ана Кокиќ

Сцена

Кога ќе ја видите оваа бомба ќе ги триете очите со денови- сестрана на Ана Кокиќ ослабе дури 50 килограми за да личи на пејачката

Пејачката Ана Кокиќ важи за една од најзгодните пејачки во регионот, но малкумина луѓе знаат дека истото важи и за нејзината сестра Маја која до неодамна беше сосема поразлична од […]