Ознака: а линкот не содржи опис на видеото. Апликацијата нуди квалитетно и брзо репродуцирање.

Технологија

Google ја подобри Youtube апликацијата за iPhone и iPad

Компанијата Google понуди подобрување за Youtube апликацијата за iPhone и iPad. Апликацијата сега поддржува три различни големини на екранот, стримингот е овозможен преку AirPlayer, а линкот не содржи опис на […]