Ознака: А-точка

Љубов и секс

Ако ја погодите оваа точка на женското тело, таа ќе полуди од ВОЗБУДА

Оваа точка може да ви овозможи неверојатен оргазам кој трае значително подолго од вагиналниот, а се наоѓа длабоко внатре во вагината.Таканаречената А – точка ја сочинува чувствително ткиво кое станува […]