Ознака: а1 он

Вести

Скандал: Порталот „А1 Он“ пушта соопштенија за активности на Жерновски

Ова само по себе претставува директен доказ за тесната поврзаност што постои помеѓу овој информативен портал, наследник на некогашната А1 телевизија и општинската администрација во Центар.Имено, на јавноста веќе ѝ […]

Вести

Фото: Опозицискиот портал „А1 Он“ тесно поврзан со општина Центар

До редакциите на повеќе медиуми, денес пристигна соопштение од медиумот А1 Он со известување за реализирани активности во општина Центар.-Ова само по себе претставува директен доказ за тесната поврзаност што […]