Ознака: баба и внука

Видео

ВИДЕО: Кога бабата ја виде венчаницата на својата внука, за малку не доживеа инфаркт, А како и не би…?!

Кога бабата ја виде венчаницата на својата внука, за малку не доживеа инфаркт…Овие двајца млади набрзина донеле одлука да се венчаат. Младоженецот добил повик за воена служба во Авганистан и […]