Ознака: багер-базен

Занимливости

На жештиниве некој се разладува во море, некој во багер “базен“ (ВИДЕО)

“Утро во Германија. Седам во базен и уживам во животот.”, напиша Германец на видеото на Фејсбук страницата за екстремна температура во Европа и за еден ден е видено 160 илјади […]