Ознака: бакнежи

Живот

Бакнувајте се секој ден, еве зошто е важно тоа

Група јапонски научници спровеле истражување во кое учествувале 48 луѓе, од кои половина имале проблеми со егзема (вид на атопичен дерматитис), а останатите биле алергични на полен. Нивната задача било […]

Занимливости

Сите знаеме дека сексот за време на пост е забранет, но дали тоа важи и за бакнежите?

Православните христијани  го  започнаа божиќниот пост. Сепак, многумина не се запознаени  со  сите правила. Еве дали  смеете да се бакнувате за време на следните 6  недели.Многумина не ги знаат сите […]