Ознака: банани

Нега и убавина

Јапонска диета со банани со која може да изгубите дури 10 килограми за две недели

Јапонската диета со банани не е комплицирана, евтина е, а во зависност од вашата тежина, може да ви помогне да изгубите два до десет килограми за помалку од две недели. […]

Живот

Како правилно да чувате банани?

Британската нутриционистка Ријанон Ламберт вели дека бананите, без разлика дали се зеленикави, средно зрели или многу зрели, се одличен извор на калиум и други хранливи материи. Топ 5 начини на […]