Ознака: Бане Видаковиќ

Сцена

Познатиот Курсаџија ќе учествува во „Твоето лице звучи познато“

По пејачките Тијана Дапчевиќ и Едита Арадиновиќ, откриен е и нов учесник на шоу програмот „Твоето лице звучи познато“.Станува збор за познатиот актер Бане Видаковиќ, кој публиката до солзи ја […]