Ознака: Баница

Вести

Во Македонска Каменица по шести пат ќе се одржи манифестацијата „Бабина баница“

Манифестацијата „Бабина баница“ што традиционално се организира на локалитетот Еленец кај Македонска Каменица, годинава ќе се одржи на 11 јуни.Манифестацијата годинава се одржува по шести пат, а е во организација […]