Ознака: Барикади

Вести Свет

На протестите на „жолтите елеци“ во Франција уапсени околу 700 луѓе

Денес за време на протестите на „жолтите елеци“ во Франција превентивнно се уапсени околу 700 луѓе, од кои 575 во Париз, а меѓу нив 272 се задржани во полиција. Ситуацијата е […]

Вести

Латас: Дојде времето на одмазда за продаденото име, знаме и грабежите!

Дојдено е времето на одмазда за продаденото знаме, продаденото име Македонија, за грабежите и отпуштања од работа, загубениот мир, углед и здравје…На Барикади! Земи го знамето на своите дедовци, осети […]