Ознака: башар ел асад

Вести

Геноцид во живо: „Ова е последно јавување од Алепо. Збогум свету и срам да ти е!“

„До сите оние коишто можат да ме слушнат, во Алепо моментално се соочуваме со геноцид. Ова би можело да биде мое последно видео“ – истакнала во видео запис активистката Лина […]