Ознака: бегалски квоти

Вести

Пропадна референдумот на Орбан за бегалските квоти

Мобилизирана беше џиновска пропагандна машина со една единствена цел: на Брисел да му се покаже среден прст. Популистичката врева на Виктор Орбан, сепак очигледно е не им одговара на повеќето […]