Ознака: БЕЗ СТРУЈА

Македонија

Утре без струја ќе останат овие скопски општини

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат дел од општините Чучер Сандево, Сарај, Бутел, Зелениково и Студеничани. Како што соопшти РЦУК Скопје, утре без […]

Македонија

Без струја утре ќе останат делови од овие скопски општини

Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Кисела Вода, Карпош, Центар и Гази Баба. Како што соопшти Центарот за управување со кризи, во периодот од 08:00 […]

Вести Македонија

Без струја утре ќе останат делови од неколку скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека на ден 05.11.2019 година (вторник) се планирани неколку технички зафати во електро-системот во Град Скопје. Без електрична енергија ќе останат делови од […]

Македонија

Без струја утре ќе останат делови од неколку скопски општини, еве кои

Поради планирани следните технички зафати во електро-системот на Град Скопје без електрична енергија ќе останат делови од општините Карпош, Сопиште и Петровец. Во периодот од 09:00 до 12:00 часот без […]

Македонија

Утре без струја ќе останат делови од неколку скопски општини

Без електрична енергија утре ќе бидат дел од корисниците од село Арачиново, од општина Илинден, од селата Јурумлери и Стајковци во општина Гази Баба и дел од корисниците од општините […]

Македонија

Без струја утре ќе останат делови од повеќе скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека утре (среда) се планирани поголем број технички зафати во електро-системот на Град Скопје. Без електрична енергија ќе останат делови од неколку скопски општини. • […]

Македонија

Без струја утре и задутре делови од овие скопски населби…

Заради технички зафати во електродистрибутивната мрежа утре без струја ќе бидат делови од Центар, Ѓорче Петров, Зелениково и Бутел. Од 12:30 до 15 часот без електрична енергија ќе останат корисниците […]

Македонија

Без струја утре ќе останат неколку скопски општини

Поради техничките зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од општините Сарај, Ѓорче Петров и Карпош. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи […]

Македонија

Неколку скопски општини утре ќе останат без струја

Според информациите од „ЕВН Македонија“ АД утре, (среда) се планирани технички зафати во електро-системот во Град Скопје, односно во неколку скопски општини. • во периодот од 09:00 до 15:00 часот […]

Живот

Утре без струја ќе останат овие скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. • во периодот […]

Македонија

Проверете дали сте меѓу тие кои утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат делови од неколку скопски општини. • Во време од 08.30 до […]