Ознака: БЕЗ СТРУЈА

Македонија

Без струја утре ќе останат неколку скопски општини

Поради техничките зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од општините Сарај, Ѓорче Петров и Карпош. Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи […]

Македонија

Неколку скопски општини утре ќе останат без струја

Според информациите од „ЕВН Македонија“ АД утре, (среда) се планирани технички зафати во електро-системот во Град Скопје, односно во неколку скопски општини. • во периодот од 09:00 до 15:00 часот […]

Живот

Утре без струја ќе останат овие скопски општини

Од „ЕВН Македонија“ информира дека за ден 09.10.2019 година (четврток) се планирани технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини. • во периодот […]

Македонија

Проверете дали сте меѓу тие кои утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат делови од неколку скопски општини. • Во време од 08.30 до […]

Живот

Еве каде денес ќе нема струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека за денес се планирани следните технички зафати во електро-системот во Град Скопје: -во периодот од 04:00-06:00 часот корисниците од селата: Стајковци (општина Г.Баба), Арачиново […]

Живот

Проверете дали сте меѓу тие кои утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електро-системот во Град Скопје: -во периодот од 04:00-06:00 часот корисниците од селата: Стајковци (општина Г.Баба), Арачиново (општина […]