Ознака: БЕЗ СТРУЈА

Живот

Проверете дали утре ќе имате струја

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од општините Чучер Сандево, Шуто Оризари, Карпош и Гази Баба. Од РЦУК Скопје информираат дека утре […]

Живот

Во овие општини денес ќе нема струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување, дека на ден 29.08.2019 година (четврток), се планирани следните технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат: -во периодот од 08:30 […]

Македонија

Над 12 часа поголем дел од Тетово без струја

Над 12 часа поголем дел од Тетово нема снабдување со електрична енергија поради искинат подземен кабел. Од утринава се работи на санирање на дефектот, инфомираат од ЕВН Македонија. -Во неделата околу […]

Живот

Во кои села во општина Сарај утре ќе нема струја?

Поради планиран технички зафат во дистрибутивната електро-мрежа во Град Скопје, утре без електрична енергија ќе останат корисниците од селата Арнакија, Семениште, Буковиќ, Ласкарци, Раовиќ и Чајлане во Општина Сарај. Како […]

Живот

Каде се во Скопје утре ќе нема струја?

Од “ЕВН Македонија“ АД е добиено известување, дека на ден 28.06.2019 година (петок), се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа во Град Скопје и без електрична енергија ќе останат: […]

Живот

Утре без електрична енергија неколку скопски општини

Поради технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа утре без електрична енергија ќе останат корисниците од општините Карпош, Сопиште, Ѓорче Петров, Аеродром, Гази Баба и Кисела Вода, соопштуваат од ЕВН Македонија АД. […]