Ознака: БЕЗ СТРУЈА

Вести

Утре без струја повеќе делови од Скопје

Поради технички зафати во електро-мрежата, утре без струја ќе бидат делови од општините Ѓорче Петров, Петровец, Центар, Шуто Оризари,  Карпош, Аеродром и Чаир, информираат од РЦУК Скопје.Од 10:00 до 14:00 часот утре без струја ќе бидат дел од […]

Вести

Без струја утре делови од неколку скопски општини

Без електрична енергија утре во одредени временски периоди ќе останат делови од општините Кисела Вода, Шуто Оризари, Гази Баба, Ѓорче Петров и Карпош.Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се […]

Вести

Утре без струја неколку скопски општини

Без струја утре ќе бидат корисниците на неколку скопски општини поради технички зафати во електро-мрежата.  Според РЦУК, од 08:20 до 15:00 часот струја ќе немаат дел од улиците: Коце Металец, Гемиџиска, Филип Филиповиќ, Зеничка, […]

Вести

Без струја делови од Зелениково, Ѓорче Петров и Карпош

Заради технички зафати во електро-мрежата денес без струја ќе останат делови од општините Зелениково, Ѓорче Петров и Карпош, информираат од РЦУК Скопје.Од 9:00 до 15:30 часот без струја ќе бидат корисниците од […]

Вести

Без струја делови од Зелениково, Ѓорче Петров и Карпош

Заради технички зафати во електро-мрежата денес без струја ќе останат делови од општините Зелениково, Ѓорче Петров и Карпош, информираат од РЦУК Скопје.Од 9:00 до 15:30 часот без струја ќе бидат корисниците од […]

Вести

Без струја делови од Кисела Вода, Карпош и Аеродром

Без електрична енергија денес од 08:30 до 16:00 часот ќе бидат корисниците на улиците „Балзакова“, „Дренак“ и „Невена Ѓорѓиева Дуња“, во општина Кисела Вода.Како што соопшти Регионалниот центар за управување […]