Ознака: бела палата

Коментари

Оптимизам непотпрен на ништо се шири од Белата палата на Мицковски, се делат началнички места

Иако прво ги прогласија тие што бојкотираат за „фекалии“ сега од „Белата палата“ сметаат дека тие всушност го урнале референдумот. Значи во недела во 11 часот откако видоа дека ќе […]

Коментари

Десети септември дојде и пројде. Да не си му во кожа на Мицковски!

Десети септември дојде и пројде. Да не си му во кожа на Мицковски. Односно угоре високо, удолу длабоко. На една страна народот и членството, на друга дипломатите и неговите странски […]

Издвојуваме

Дебакл на Мицковски во Кичево!?

Предолгото тактизирање, играње топло ладно, соопштување на ставови преку Пеце Бунтур се чини дека го зема данокот од Мицковски. Партијата тоне во се поголемо незадоволство и поделби. Се повеќе членовите […]