Ознака: „Бела чао“

Балкан

БОЈКО НА АВТОПАТ СЛУША МНОГУ ПОПУЛАРНА ПЕСНА ОД БРАЌАТА МАКЕДОНЦИ

Така и овој пат, во една поинаква ситуација, каде што тој вози автомобил на бугарските автопати и ја слуша одличната преработка на познатата песна „Бела чао“ од Александар и Дац, […]