Ознака: бели алишта

Занимливости

Ставете аспирин во машината за перење алишта – Резултатот е неверојатен

Кога еднаш ќе дознаете зошто ставањето на аспирин во Вашата машина за перење алишта е препорачливо, ќе останете навистина изненадени. Овој совет ќе Ви помогне околу перењето на бели алишта, […]

Занимливости

Исперете ги алиштата со ОВА: Ниту еден детергент нема подобро да ги избели

Доколку ова го ставите во белите алишта, тие ќе бидат како нови.Откако носиме на себе бела облека неколку месеци, многу тешко може да остане бела, туку посивува, т.е станува валкано […]