Ознака: бели лавови

Занимливости

Во зоолошката градина во Украина се родиле 5 бели лавчиња, кои се вистинска сензација

Фоторепортерот АА одблизу забележал несекојдневна глетка, во зоолошката градина, каде се родиле 5 мали лавчиња, за кои се грижи тим од ветеринари, бидејќи станува збор за лавови кои ретко се […]