Ознака: бело чоколадо

Занимливости

ИЗНЕНАДУВАЊЕ: Знаете ли што е всушност БЕЛОТО чоколадо?

Нутриционистите истакнуваат и дека е значително понездраво од црното чоколадо бидејќи потешко се вари и обилува со шеќери и масти.Белото чоколадо никогаш не стана популарно како обичното, и покрај тоа […]