Ознака: бел шеќер

Живот

Дали КАФЕAВИОТ шеќер е само обичен бел, но ОБОЕН шеќер?

Во претходните статии зборувавме за неверојатните придобивки од едноставното заменување на храната добиена од рафинираните бели брашнa, со полнозрнестата, интегрална храна, но и општо, за бенефитите од нејзината редовна употреба. […]