Ознака: бериша

Балкан

Бериша: Национализмот ни е водечка сила за благородни цели

Албанскиот премиер Сали Бериша изјави дека националистичките изјави дадени од негова страна во последно време не значат територијални претензии, туку национализмот е водечка сила за реализација на благородни цели. „Нашиот […]