Ознака: бесплатни билети

Живот

Јатко Тодев е Македонецот кој се родил во авион и добил доживотно бесплатни билети

Австралијанецот Јатко Тодев со потекло од Македонија, добил доживотно бесплатно летање со авион од авиокомпанијата ЈАТ, затоа што во 1978 година, се родил за време на летот за Сиднеј. Јатко […]

Македонија

Подигање бесплатни билети за литургијата со папата – уште денес

Сите заинтерсирани граѓани за присуство на литургијата со папата, што ќе се одржи на 7 мај на плоштадот “Македонија“ во Скопје, ќе можат да ги подигнат бесплатните билети само уште денес. […]