Ознака: бејзбол

Видео

Се намести и го фрли топчето: Бејзболот никогаш не бил погледан!

Чои Сеол Ха, сторила го извела веројатно најдоброто фрлање на топче во историјата на бејзболот.Бејзболот во Јужна Кореја е еден од најпопуларните спортови. Оваа корејка е манекенка и го извела […]