Ознака: бивши девојки

Сцена

Шок за невестата: Принцот ги покани своите поранешни девојки

На венчавкатана принцот Хари и Меган, за која долго се најавуваше, зборуваше и пишуваше, се појавии поранешната девојка на Хари, Кресенда Бонас. Тој со манекенката се забавуваше со принцот од […]