Ознака: билатерални средби

Вести

Билатерален состанок на Вељаноски на маргините на Парламентарниот состанок на ЦЕИ

На маргините на Парламентарниот состанок на земји од Централно-Источна Европа што се одржа во Варшава, претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски оствари повеќе билатерални средби со претседатели на […]