Ознака: Билдерберг

Издвојуваме Коментари

Како работат Глобалистите и Билдерберг групата во Македонија?

Империјализмот како поим е политика на проширување на моќта и влијанието на земјата преку колонизација, употреба на воена сила или други средства. Тоа е суптилно поробување на една држава, бришење […]

Контроверзни фајлови

Билдерберг групата заседава во Дрезден: Тајни кројачи на новиот светски поредок

Тајната група секоја година се состанува во различна земја. Овој пат во хотелот Ташенберг во центарот Дрезден. Досега се пријавени речиси 20 демонстрации против конференцијата. Канцеларката Ангела Меркел, министерот за […]